Denna dag

har inte vart en bästa men men, lifes go on. Älskar mina underbara vänner som alltid ställer upp, alltid stöttar, alltid finns där. Vad skulle jag gjort utan er? Ni finns där i vått å tort. Dag som natt. Ni är guld värda, å den dan jag mår riktigt bra å är lycklig så ska jag ställa upp lika mycke tillbaka, orkar bara inte de just nu men de hoppas jag ni förstår. Hade först tänkt gå ut idag men ville hellre stanna hemma med Liam. Vi har de ju alltid så mysit. Lägger oss alltid ihop varje natt å sover tillsammans. Det är kärlek. På måndag kommer mina andra underbara barn hem. Dom ör hos sin pappa nu. Han har också vart underbar de senaste å han förstår hur jag mått. Idag har vi vart en sväng hos maja, sen åkte vi till Lotta å sen till Lina. Har druckit en hel del kaffe idag med andra ord:) Ska till Lina en stund imorgon med. Är så skönt att prata med henne. Nä nu ska jag gosa med min son. Ska lägga upp lite bilder på oss här imorgon med. Han har ju växt en del nu:) Natti natti

Lämnat barnen

Har precis vart i Dingle å lämnat barnen. Så nu är jag å Liam ensamma hela helgen, vet inte vad vi ska göra men nåt hittar vi nog på. Nu ska vi iaf åka iväg en sväng, Å NÄ JAG SKA INTE IVÄG Å ****** Det är vad alla tror jag gör hela dagarna men nej, ni har så jävla fel. Skulle inte ens kunna tänka mej göra de nu. Men varför bryr man sej egentligen? Folk får väl tro de om dom vill de, huvudsaken är ju att man själv vet vad man har gjort å inte gjort. Eftersom folk i Munkedal verkligen tror på allvar på alla rykten som går, de är ju helt jävla sinnessjukt. Har inte folk ett bättre liv än att snacka skit? Sånna folk kan fan inte ha mycke till liv iaf. Det är ju sinnesrubbat, idiotiskt å bara omoget. Blir så jävla förbannad på folk som måste lägga sej i andras liv hela tiden å hitta på massa saker som man absolut inte har gjort. Ni får mej att kräkas

Dagis

Idag har barnen vart på dagis. Jag å Liam har vart ute hos Maja. Drack kaffe, kollade på "våra bästa år" & kollade jobb. Hittade ett som jag ska söka imorgon sen ska jag även ringa runt å anmälsa mej som timvikarie. Ska bli gott å få lite mer pengar å komma hemifrån lite. & starta ett riktigt familjeliv. När jag hade hämtat barnen så åkte vi till Angeliqa, sen till affären. Har lovat barnen att göra pannkakor så får väl börja med de snart. Just nu kollar dom på barnprogram. Nu är Liam ledsen så ska ta han.

Liam sover

fortfarande. Dom andra barnen äter frukost. Å jag sitter här:) Ska lämna tvlillingarna på dagis, sen ska jag å Liam åka ut till Maja å hälsa på. Fick packat en hel del igår, Hmm annars har jag inte gjort så mycke. Jo ska till Angeliqa i eftermidda med. Nä nu ska jag göra ordning mej, sen göra ordning Liam.

Dagen som vart

Skulle vart på familjeförskolan idag men är så jäkla förkyld å har sån jävla hosta så jag gick inte dit. Men ska dit på fredag, då måste jag va frisk. Jag har vart med Angeliqa en sväng idag, mötte en person, h*n såg ledsen ut å lät ledsen, de gjorde så ont i mitt hjärta. Hur fan kunde h*n göra så mot h*n? Det är fan inte acceptabelt. Tänk på hur fan den stackaren mår egentligen. Men de gör du/ni inte. Egon som ni är. Gör så ont att bara se på å inte kunna göra nåt. Angeliqa reagera också som jag, de gjorde ont i henne med. Men tyvärr kan jag inte aggera, hur mycke jag än vill. Det är hemskt. Annars idag har jag packat, städat & vart hos mamma en sväng. Jag & Angeliqa har vart hos Veronica idag å druckit kaffe, de va trevligt:) Barnen har vart så duktiga idag å städat sitt rum, dom har plockar upp alla leksaker från golvet & dammsugit. Mina duktiga barn:) Imorgon ska barnen till dagis så jag å Liam tänkte åka ut till Maja en sväng å hälsa på. Hon ska få låna lite kläder till Jack som Jonathan hade när han va mindre. Ge å ta ni vet! Åååå nu längtar jag till halloween, då ska jag fan ha kul:) Det är inte ofta man går ut så man får ju ta igen allt då. Har druckit en sen Liam föddes, en gång på 4 månader alltså. Det känns gott faktiskt. Jag har aldrig nån lust att gå ut längre men nån gång är de kul att gå ut med tjejerna:) Nä nu ska jag fortsätta packa här, sen ringa Angeliqa, Maja har jag nyss pratat med, sen sova å läsa skvaller blaskan:) Hörs imorgon!

Sjukhuset

Ska va på sjukhuset kl 10 idag med nathalie. De går så fort där inne. & Nathalie gör alltid som sköterskan säger direkt, gott å slippa tjata. Sen ska vi åka med Ageliqa till lysekil en sväng. Hon ska hämta en sak där. Efter de åker vi nog med hem till henne så barnen får leka lite. & så jag å Angeliqa kan umgås. Alltid lika trevligt att umgås med min gumma:) Jag, Maja & Angeliqa ska ut på halloween, på fredagen, Händer de nåt då? Fast vi ska iof gå på krogen. Måste ju kolla in gamla agassis å sen blir de mortens. Vi ska träffa lite folk på mårtens med. Nä nu måste jag dricka upp kaffet å sen göra ordning mej. Får ju åka härifrån kvart över nio om man ska hinna få parkering, i å ur med vagnen osv.

Fredag kväll

Har vart på familjeförskolan idag, sen åkte vi till min syster en stund. Har vart hemma & städat & vart hos mor & far. Imorgon ska vi åka iväg en stund. Tänkte G skulle haft Liam då men icke då. Något annat va viktigare tyvärr. Så jag tar med alla barnen, de går lika bra de:) Dom är ju oftast med mej överallt.

Ny badad

Nu är min underbara Liam nybadad. Han låg i baljan i ca 20 minuter å plaskade som attan. Han skratta hela tiden å när Nathalie skrattde åt han så blev de ännu roligare. Gud så söt min prins är:) Han låg i vattnet tills de blev iskallt men kul hade han;) Så nu sover han så gott. Spelade in en snutt när han badade som jag ska visa Glenn. Annars idag har vi inte gjort så mycke, städat som vanligt, vi gick ner till centrum förut å handlade lite. Maja, Angeliqa, Togge & Veronica har vart här idag. Jag å Maja har vart på babyrytmiken. Nathalie va på dagis å Togge passade Jonathan. Om Jonathan är frisk imorgon så ska vi till familjeförskolan. Nu ska jag göra ordning mej för sängen, för IDAG SKA jag lägga mej i tid!

Igen

Har sjukt barn igen. Nu har Jonathan fått feber. Så vi är hemma idag. Jag ska fortsätta packa å rensa. Hörs senare

Förskolan

Idag har vi vart på familjeförskolan, jag & Liam. Barnen har vart på dagis. Alltid trevligt å komma dit en stund å dricka kaffe:) Imorrn ska jag förhoppningsvis ut till Maja å hälsa på:) De va ett tag sen nu tyvärr. Saknar ju dej & kaffet;) Nä nu ska jag kolla på glamour, göra ordning mej & Liam, sen SOVA. Fan va gott de ska bli. Har sagt varje dag att "ikväll ska jag lägga mej tidigt", men nej då, de kommer alltid nåt eller nån ivägen, hmm, jaja imorgon SKA jag göra de. Vill verkligen känna mej utvilad nån gång.

Lugnt idag

De är Måndag å då är vi alltid hemma. Har haft de jätte lugnt idag, inte gjort nåt större, bara slappat. Jag har packat å barnen har gjort chokladbollar. Liam har vart vaken några timmar men nu sover han s sött brevid mej i soffan. Igår kom min syrra å hennes pojkvän hem från teneriffa, åååvill också åka snart. Dom ska kanske åka om några månader igen å ta med sej Nathalie & Jonathan. De hade dom älskat. Bad å värme:) Jag ska också åka med barnen men de får bli när Liam blir lite äldre. Bara jobbigt att åka när han är så liten. Nä nu ska jag ordna med lite saker här, Angeliqa ringer väl snart med, hon har nog precis slutat så. Hörs senare

Sjukt barn

Har vart hos Angeliqa idag, alltid lika trevligt:) När vi va där spydde Nathalie, Angeliqa tog tempen på henne å hon hade nästan 39. Hon spyr alltid när hon har feber. Så nu har hon legat här hela dan å bara sovit å druckit vatten. Stackaren. De blir ju inte lättare för henne när Jonathan står å kötar på henne när hon försöker vila. Annars har jag kollat på "ensam mamma söker" ikväll, ätit lasagne med Jonathan å Glenn har vart här å hämtat saker till jakten. Skulle ha packat ikväll men bidde inte så, får göra de imorgon istället, då ska vi ju ändå va hemma. Längtar tills han ringer imoron, undra vad han säger, hoppas nu Angeliqa;) Nä nu ska jag röka, sen göra ordning mej för sängen, mysa med Lim som alltid:) Natti natti

Lördag

Idag ska jag åka till Gbg å köpa en ny sängram. En malm mellanbrun:) Älskar ikea. Sen vet jag inte vad jag ska göra, blir väl att fortsätta packa å rensa. Fan va mycke saker man har när man väl börjar rota igenom allt. Usch ska slänga allt som jag aldrig använder. Nä nu måste jag duscha å göra iordning mej.

I mitt livs värsta timmar

har jag just nu. Lämnade Liam till Glenn för en halv timma sen. Han ska ha honom till kl 20 ikväll. Jag har aldrig vart ifrån han så här. Jag VET att barn behöver båda sina föräldrar men detta är fan inte lätt. Hade han vart äldre å kunnat prata så hade de vart lättare. Jag vill bara att timmarna ska gå fort nu så kl blir 8. Jag ska åka iväg med tvillingarna nu å hitta på nåt. Försöka att inte tänka på de. Jag gråter inombords, de gör så ont, de fattas nån här, min underbara son Liam. Jonathan fick ett utbrott när han inte fick åka med Glenn. Han skriker, gråter, helt hysterisk. De gär så ont i mitt hjärta för han saknar Glenn jätte mycke. Men Jonathan pratade precis med Glenn i telefonen. Jonathan sa: När kommer du hem till min mamma för hon vill de? Hmm jag vet inte va han svarade men de gjorde ont att höra den frågan från min pojk. Han lider nåt fruktansvärt av detta. Jag har ont i HELA mej av att bara se på. Vad kan jag göra? Jag är helt maktlös i dena situation. Nu får fan kl bli 8 innan jag kriverar. MITT HJÄRTA VÄRKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Liams dop:)


Liam får vatten på huvudet


Jag, Nathalie & Jonathan häller upp dop vattnet


Han visar upp underbara söta Liam


Gudmor Maja & Liam


Här frågar prästen mej & Maja vad vi har döpt våran son till haha *pinsamt*


Här håller vi alla på Liams huvud


Här väntar vi på fadderbrev & dopljus (Isabelle tände dopljuset)




Efter dopet

Åkte vi alla hem till mormor & morfar för att äta & fika.
Jag öppnade presenter.
Liam fick halsband av Angeliqa, massa kläder & samlar glas av Maja & Togge,
overall av mormor & morfar, en bok av Isabelle & kläder av min moster.

Lördag

Har vart hemma å rensat å städat hela dan,
barnen skrubbade sitt golv, jätte dukttiga va dom:)

Ska ha dop kl 9.30 imorgon,
vilken jävla tid.
Så jag måste upp senast kl 7.
Så nu ska jag lägga mej.

God natt

Sanslöst

hur folk kan betee sej.
Hur en människa kan låtsas som ingenting har hänt.
Bara säga hej å tro att allt är bra.
Hmm de är nåt som inte stämmer.
Tror hon på fullaste allvar att jag är så jävla dum i huvet?
Jag VET att dom sitter där å snckar så jävla mycke skit om mej.
Jag är INTE dum.
DU kan inte sitta där å snacka skit å tro att allt är mitt fel å sen hälsa på mej som om ingenting har hänt!
Jag accepterar inte sånt beteende.
Har du inte ens försökt å träffa liam innan så varför ska du göra de när du möter oss?
En normal person hade försökt hjälpa till att lappa ihop förhållandet.
Du hade kunnat ringa mej eller komma hit för att träffa Liam men inte då.
Du satt hellre där hemma å hållde din son bakom ryggen å brydde dej bara om ditt första barnbarn.
Och så kommer de alltid att vara.
Jag vill inte va med i ert falsk spel.
Jag ÄR mognare än så.
Så kom fan inte å hälsa på mej igen,
jag kommer gå förbi å snäsa nästa gång med, de är för sent nu!
NI skulle tänkt innan.
Tänkte ni nån enda gång på Liam å hans liv?
Nä skulle inte tro de.
Då hade ni fan inte gjort på detta sättet.
Han klarar sej bra med mej.
Liam är oskyldig å föddes till detta liv pga mej å hans pappa,
du skulle tänkt på de innan.
Han är helt oskyldig i de här men de är han som får sota å lida för allt.
Är de så jävla svårt att förstå?
Är de så jävla jobbigt att tänka lite på Liam?
TYDLIGEN

NI gör mej förbannad å besviken,
två äldre människor som beteer sej så här, hmmmmm

RSS 2.0